Vyhledat

Asociace podniká další kroky

V úterý 18. června se v prostorách NROS opět sešli členové Výboru a Kontrolní komise APKP. Na setkání jako hosté přišly i Jana Vožechová, ředitelka NROS a Anna Stodolová, která představila nového člena SOS centrum Diakonie ČCE v Praze. Mluvilo se o roli Nadace Rozvoje Občanské Společnosti v rámci Asociace, o rozšíření nabídky pro nové členy, o možnostech financování APKP a o dosavadní práci i nových úkolech pracovních skupin. Asociace jedná s MPSV a připravila podklady pro metodický pokyn ohledně vzdělání krizového interventa. Pokračuje tvorba PR materiálů, síťování, rozvíjí se další možnosti nabídky kurzů, hledají se projektové výzvy. Vznikl přehled dalších profesních asociací

a skupin, se kterými plánuje APKP navázat kontakt. Asociace v září svolává workshop všech svých členů a chce definovat, jaká témata jsou nyní jejich největší prioritou. Na ně se pak chce soustředit ve svých projektech. Volba místopředsedy/kyně APKP byla po společné dohodě přeložena na září, kdy proběhnou i další změny ve vedení APKP. Místopředsedkyní tedy zatím zůstává Kateřina Siveková z organizace Terapeutické centrum Modré dveře.

V současné době má Asociace celkem 16 členů a zájem o členství projevují další organizace z celé republiky. Děkujeme za zájem a těšíme se na spolupráci.

41 zobrazení