Členství v APKP

APKP nabízí svým členům prostor pro sdílení, diskuzi, vzdělávání a práci na konstruktivních řešeních problémů z oblasti krizové pomoci. Pracovní skupiny zabývající se různými tématy z oblasti krizové pomoci i fungování APKP,  jsou otevřené pro všechny zájemce, kteří se chtějí přidat. V současné době pracují na svých prvních projektech např. skupiny pro oblast Legislativy    a metodiky krizové pomoci, Vzdělávání, Síťování, PR a komunikaci, Strategii APKP , Financování APKP. Členové Asociace mohou využívat nabídku vzdělávání v rámci APKP a zároveň nabízet své vlastní vzdělávání. Také mohou požádat o metodickou podporu ohledně poskytování krizové pomoci, kterou poskytují členské organizace. Chceme zvyšovat kvalitu krizové intervence poskytované v České republice a věříme, že: „Spolu pomůžeme víc.“

Jak se stát členem APKP

Asociace poskytovatelů krizové pomoci má tři druhy členství. Řádné, čestné a podporující.

Členem se mohou stát subjekty, které chtějí přispívat k naplnění účelu, poslání, cílů a činnosti APKP         a souhlasí se stanovami APKP. K řádnému členství právnických i fyzických osob je potřeba vyplnit přihlášky (ke stažení zde), pro nominace na čestné členy a podporující členy nominační formuláře (ke stažení zde).

Žádost o členství i nominace schvaluje Výbor. Po schválení žádosti nový řádný člen zaplatí členský příspěvek. Platba příspěvku je podmínkou členství   v Asociaci. Pokyny pro platbu rozesílá manažerka APKP (asociacepkp@gmail.com).

Členský příspěvek

Řádnými členy se mohou stát jen osoby, které k tomu navíc řádně uhradí členský příspěvek.

Pro rok 2019 je členský příspěvek stanoven ve výši:

fyzické osoby                      900 Kč (75 Kč/ měsíc)

studenti do 26 let                400 Kč

právnické osoby                 1800 Kč ( 150 Kč /měsíc)

Výše příspěvku se poměrně krátí dle kalendářního měsíce, kdy řádný člen v roce 2019 podal přihlášku do APKP.

Platba příspěvku jako podmínka řádného členství je popsána ve Stanovách APKP ( ke stažení zde), konkrétní výše příspěvku pro rok 2019 byla odhlasována na Zasedání  APKP 9.1. 2019 - viz Zápis ze Zasedání (ke stažení zde).

Adresa